Basis Info:
Diploma’s:
2019 Sociale Hygiëne
2014 HACCP certificaat
1995 Dieet kok
1995 Instelling kok
1991 S.V.H. restaurant vestiging papieren
1986 S.V.H. leermeester
1985 S.V.H. keuken en het personeelsbeleid
1984 S.V.H. patisserie
1979 – 1981 -3e en 2e restaurant kok
1979 School voor consumptieve beroepen
1979 Handels Kennis
1973 – 1977 M.A.V.O.
Management trainingen/leider schap trainingen:
Dr. Rohm D.I.S.C. 2001
John Maxwell Laws of Teamwork 1997
John Maxwell Develop the Leader Within You 1995
Dale Carnegie Institute Intermenselijke Relaties training 1993
KLM. Personeel management training 1988
KLM. Gast contact training 1988
Stages
1991 “Auberge du Cep” Fleurie, Frankrijk ,2 sterren
1986 Hotel Restaurant “DE SWAEN” Oisterwijk in Nederland , 2sterren
1984 Ristorante “San Domenico” Imola in Italië, 2 sterren
Wedstrijden:
2012 soupier van het jaar 2012
1991 Zilveren Champignon Certificaat
1989 Nationale Hospitality manifestatie Certificaat
1988 Mouton Rothschild Competitie 3e Prijs
1987 Deelname Zilveren Koksmuts
1985 Mandarine Napoleon Internationale 4e prijs
1985 Mandarine Napoleon Nationale 1e prijs
1985 Culinaire Show Twente Eervolle Vermelding
1984 Nationale Kampioenschappen Finale
1984 Culinaire show Twente 1e prijs
1984 Deelname zilver koksmuts
1982 J.K.B.
Werkervaring:
Restaurant ’T Genoegen in Uden.
2014-januari tot en met juli-Culinair adviseur Brasserie, zalen en café
Kerkzicht te Nuland(her opening)
2013-November onderesteuning Internationaal team
in Quito Equador en Amazone.
2012-November- ondersteuning Internationaal team in Mumbai India.
2004 – februari 2019 Culinair Productontwikkelaar convenience
(verse) producten. Henri Drunen (Parttime)
2001- juni- heden Eigenaar van Catering Chef Léon.
1999 – juni 2001 Universiteit van Nyenrode te Breukelen-Chef-Kok
1994 – 1999 “Het Hamersveld” Leusden verpleeghuis Dieetkok en Instelling kok
1993 – 1994 Restaurant “De Hooge Kley” Leusden (heropening)Chef-Kok
1991 – 1992 Restaurant “Villa Fleurie” Rosmalen (opening) Chef-Kok
1989 – september-oktober Support GT”Jan Tabak” bij het opstarten van
de nieuwe keuken
1989-1990 Golden Tulip Barbizon St-Honoré Parijs Frankrijk,
(opening)Chef-Kok
1988 – 1989 Golden Tulip Barbizon Maastricht, (opening)Chef-Kok
1987 – 1988 “Restaurant Chateau Neercanne” Maastricht 1 ster Sous-Chef
1986 – 1987 Hotel “Climat de France ‘Best 4 sterren (opening) Chef-Kok
1985 – 1986 “Auberge de Koets” `s-Hertogenbosch Sous-Chef
1984 – 1985 “Villa Rozenrust” Leidschendam 2 sterren Chef de Parti
1983 – 1984 “Kurhaus” Scheveningen Chef de Parti
1982 – 1983 Militaire dienst- kok Chauffeur
1980 – 1982 Restaurant “De Korenbeurs” Tilburg Leerling -Kok
1979 – 1980 “Bistro de Kikvorsch ’s-Hertogenbosch Leerling-Kok
Talen:
Nl-lezen /schrijven/ spreken- vloeiend
D -lezen /schrijven/ spreken-redelijk
E -lezen /schrijven/spreken- redelijk
Fr-lezen /schrijven/spreken- redelijk
Rijbewijs: AM/B/C1/D1/C1E/DE
Contact gegevens:
MOB: 0031628888849
E-Mail:info@cateringchefleon.nl
Adres: Frisselstein straat 15
5461AD Veghel