Catering Chef Leon op bezoek bij Tim van der Pas in Eerde

Parthenaise uit Eerde
Vrij en blij

Onlangs is Léon van Catering Chef Leon uit Veghel op bezoek geweest bij Tim van der Pas in Eerde.

Wanneer je het hebt over bevlogen en toegewijdt zijn dan is dat overduidelijk aanwezig bij Tim van der Pas. Tim is een kleinschalige veehouder uit Eerde die met het bijzondere runderras ” Parthenaise ” werkt.Dit ras is genoemd naar de stad Parthenay in het departement Deux-Sèvres in de regio Nouvelle- Aquitaine. Liefdevol grootbrengen en verzorgen vertaald zich voor mij als chef in een eerlijk en heerlijk stuk vlees wat echt stressvrij is, smakelijk en bijna vetloos. Tim zoals hijzelf zegt verzorgt hij het dier van “Embryo tot Entrecôte” Tim is ook de slager die bij het bekende Veghelse slagersbedrijf Pennings werkt.

Deze slagerij is dan ook de enige die met dit rund werkt , zogezegd een goede combinatie die garant staat voor kwaliteit.

Catering Chef Leon is blij met deze samenwerking, want werken met eerlijke en regionale producten daar worden wij blij van en dat proeft u uiteindelijk als onze opdrachtgevers.

Met culinaire en gastvrije groeten Léon.

 

Leon en Parthenaise