Catering Chef Léon strijkt neer in Heeswijk Dinther

Catering Chef Léon uit Veghel is tijdens het heerlijke weer afgelopen week vertrokken naar Bernheze. In Heeswijk Dinther liet hij zijn gasten weer met volle teugen genieten.

Chef Léon mocht op twee plekken in Heeswijk Dinther zijn kunsten vertonen. De twee locaties waren op een steenworp afstand van de boerderij waar hij zelf was opgegroeid. Léon voelde zich dan ook zeer thuis en geïnspireerd.

De volgende mooie ingrediënten kwamen aan bod, Oesters van Nico Boertjes uit Yerseke van oesterkwekerij YE-123, zeeduivel, zeewolf, tonijn, kalf entrecôte, Vegan consommé, Vegan pompoen soep met een Thaise twist. Het dessert een Midden oosten Merengue rol vol met roodfruit, krokante pistaches en amandelen, rosé water en mascarpone.

Nieuwsgierig hoe Catering Chef Léon uw smaakpupillen kan verwennen? Neem vrijblijvend contact met hem op.

Catering Chef Léon in Heeswijk Dinther