Chef Léon uit Veghel kan culinaire creativiteit laten gaan in Maastricht

Catering Chef Léon uit Veghel arriveerde gisteren na een degelijke voorbereiding in Maastricht. Daar ging hij aan de slag en haalde culinaire capriolen uit. Voor de gasten maakte hij een huisgemaakte risotto, truffel bitterballen en black Angus bitterballen. Gelakte huisgerookte eend met Japanse acht peulvruchten salade. Gegrilde tonijn in een dashi met groenten. Geroosterde zeebaarsfilet, met zeegroenten en witte wijn saus. Gebraiseerde kalfswang waarbij een bloem van groenten. En aan het einde van de avond een Grand dessert.

Chef Léon kon zijn culinaire creativiteit los laten gaan door de hartelijke en ontspannen sfeer op een locatie met karakter en grandeur.

Wilt u Chef Léon ook op bezoek, neem dan contact op met de catering via het contactformulier of bel Catering Chef Léon uit Veghel.

Catering Chef Léon uit Veghel Diner

Catering Chef Léon uit Veghel Dessert

Catering Chef Léon uit Veghel Tafel Diner

Catering Chef Léon uit Veghel Tafel opmaak

Catering Chef Léon uit Veghel