Whisky Proeverij bij Impulz Art Gallery: Een Smaakvolle Belevenis

Afgelopen zondag 9 juni 2024 was een bijzondere dag voor whiskyliefhebbers in Berlicum. Bij de Impulz Art Gallery vond een exclusieve whiskyproeverij plaats, georganiseerd in samenwerking met Gall & Gall uit Veghel. Deze smaakvolle bijeenkomst werd verrijkt door de culinaire hoogstandjes van Chef Léon, die zorgde voor een perfect afgestemde catering.

Een Reis door de Wereld van Whisky
Tijdens deze unieke proeverij nam whisky-expert Gerard Spaans de gasten mee op een reis door de fascinerende wereld van whisky’s. Hij vertelde met passie en kennis over de verschillende soorten whisky’s, hun herkomst en de bijzondere kenmerken van elk type. De gasten kregen de gelegenheid om zeven verschillende whisky’s te proeven, elk met zijn eigen unieke smaakprofiel en karakter.

Culinaire Perfectie door Chef Leon
De culinaire ervaring was in handen van Chef Léon, die speciaal voor deze gelegenheid een menu had samengesteld dat naadloos aansloot bij de geproefde whisky’s. Elk gerecht was zorgvuldig ontworpen om de smaken van de whisky’s te complementeren en versterken. De gasten genoten van een smaakvolle symfonie van gerechten die varieerden van hartige hapjes tot verfijnde hoofdgerechten.

Een Sfeer van Gezelligheid en Leren
De proeverij vond plaats in de inspirerende omgeving van de Impulz Art Gallery, wat een extra dimensie toevoegde aan de ervaring. De kunstwerken zorgden voor een sfeervolle ambiance waarin de gasten konden genieten van de whisky’s en de heerlijke gerechten. De combinatie van kunst, whisky en gastronomie maakte dit evenement tot een onvergetelijke belevenis.